ΤΑΚΤΟΠΟΙΗΣΗ ΑΥΘΑΙΡΕΤΩΝ ΚΑΤΑΣΚΕΥΩΝ

ΔΩΣΤΕ ΣΤΟ ΑΚΙΝΗΤΟ ΣΑΣ ΤΗΝ ΑΞΙΑ ΠΟΥ ΤΟΥ ΑΝΑΛΟΓΕΙ

Τα ακίνητα που έχουμε στην ιδιοκτησία μας κατέχουν ένα μεγάλο ποσοστό της ατομικής και οικογενειακής μας περιουσίας. Στις μέρες μας όμως αυτή η περιουσία δεν μπορεί να είναι αξιοποιήσιμη εάν και εφόσον τα ακίνητα μας (κατοικίες – διαμερίσματα – επαγγελματικοί χώροι ακόμα και αγροτεμάχια) δεν είναι σύννομα με τις πολεοδομικές και χωροταξικές αρχές.

Με τον Ν.4178/2013 δίνεται η δυνατότητα σε ιδιοκτήτες ακινήτων να τακτοποιήσουν αυθαίρετα τμήματα του νόμιμα υφιστάμενου ακινήτου τους αλλά και για την εξ ολοκλήρου τακτοποίηση αυθαίρετου (άνευ αδείας) ακινήτου τους. Η ρύθμιση αυθαιρέτων έχει ισχύ 30 χρόνια, ενώ δίνεται η δυνατότητα για νομιμοποίηση αυθαιρέτων ισοβίως με έκδοση άδειας όταν οι αυθαιρεσίες δεν παραβιάζουν τους όρους δόμησης της περιοχής.

Στην εταιρεία μας αναλαμβάνουμε την τακτοποίηση των αυθαίρετων κατασκευών, κτισμάτων ή χρήσεων του ακινήτου σας σύμφωνα με τον νόμο 4178/13. Οι μηχανικοί στελέχη της εταιρείας μας με πολυετή πείρα σε μελετητικό αλλά και κατασκευαστικό επίπεδο (Πιστοποιημένοι Ελεγκτές Δόμησης από το υπουργείο Περιβάλλοντος και ενέργειας), σας ενημερώνουν αναλυτικά για το δικό σας ακίνητο και διεκπεραιώνουν σύννομα, γρήγορα και με απόλυτη διαφάνεια την διαδικασία τακτοποίησης των αυθαιρεσιών.Τέσσερα απλά βήματα για τη διαδικασία ένταξης στη ρύθμιση αυθαίρετων